درمان سیاتیک
بیماری سیاتیک برای افراد مختلفی رخ می دهد به همین دلیل زمانی که چنین بیماری شناسایی می شود افراد اقدام به درمان آن می کنند. برای این سیاتیک را به صورت دائم درمان کنید روش های مختلفی را می توانید امتحان کنید که برخی از آن ها را ذکر می کنیم.
۱- یکی از راه هایی که می توانید سیاتیک را به خوبی درمان و درد آن را کنترل کنید استراحت می باشد. استراحت برای درمان سیاتیک به منظور استراحت مطلق نمی باشد بلکه به این معنی است که از انجام دادن برخی از فعالیت ها خودداری کنید به عنوان مثال از آسانسور استفاده کنید، طولانی مدت ننشینید، هر نیم ساعت پیاده روی، چند دقیقه بنشینید تا به عضلات پشت پا فشار زیادی وارد نشود همچنین از پوشیدن کفش نا مناسب خودداری کنید.
۲- درمان دیسک کمر و سیاتیک را می توان با استفاده از کفش ها و دمپایی های مخصوص سریع تر انجام داد. دمپایی ها و کفش هایی که برای درمان سیاتیک اختراع شده اند توسط پزشک نسبت به پا و کمر طراحی می شوند تا نتیجه ی بهتری بگیرید.
۳- با معاینه توسط پزشک و تجویز دارو ها و نحوه درمان به راحتی می توانید سیاتیک را درمان کنید. اگر تصمیم گرفته اید به پزشک مراجعه کنید بهتر است که به فوق تخصص مراجعه کنید تا در این زمینه تخصص و تجربه ی بالا داشته باشد تا هر چه زود تر سیاتیک درمان شود.
نحوه درمان سیاتیک هر فرد با فرد دیگر متفاوت است و نسبت به بدن و وضعیت بیماری مشخص می شود به همین دلیل پزشکان برای درمان این بیماری به صورت کاملا تخصصی عمل می کنند.
درد سیاتیک چیست؟
درد سیاتیک یکی از درد های آزار دهنده ای می باشد که در کمر به پایین احساس می شود و چنین دردی برای افرادی که مقاومت بالایی ندارند بسیار سخت است. عصب های اصلی سیاتیک در ران و پشت زانو قرار دارند و زمانی که درد سیاتیک عود کند در ناحیه کمر، پشت ران و زانو درد شدیدی احساس می شود به همین دلیل افرادی که با چنین مشکلی دست و پنجه نرم می کنند نکات بسیاری را در زندگی روزمره رعایت می کنند. برخی از این نکات را توضیح می دهیم.
۱- افرادی که درد سیاتیک دارند روزانه باید حرکات ورزشی مناسب را انجام دهند تا درد سیاتیک رو به بهبودی برود.
۲- برای دوش گرفتن از آب سرد استفاده نشود به دلیل این که آب سرد درد سیاتیک را افزایش می دهد به همین دلیل افرادی که دچار این بیماری هستند با آب گرم دوش می گیرند.
۳- از انجام فعالیت های سنگین خودداری می کنند به دلیل این که فعالیت های سنگین به کمر و پا فشار وارد می کند و پس از گذشت چند ساعت با عود کردن درد سیاتیک رو به رو می شوید.
علائم ایجاد سیاتیک چیست؟
زمانی که افراد دچار سیاتیک می شوند سریعا متوجه نمی شوند و با برخی علائم و نشانه هایی می توان سیاتیک را تشخیص داد به همین دلیل برخی از شایع ترین علائم سیاتیک را ذکر می کنیم.
۱- گاهی اوقات ممکن است در حین پیاده روی زمانی که احساس خستگی می کنید با درد بسیار شدیدی در پا های خود رو به رو شوید و اگر این درد غیر قابل کنترل باشد یکی از علائم سیاتیک می باشد.
۲- یکی از علائمی که می توان به راحتی سیاتیک را تشخیص داد این است که هنگامی که راه می روید درد در پا ها افزایش پیدا می کند.
۳- یکی از شایع ترین علائم سیاتیک در انسان نا توانایی کنترل مثانه می باشد که این مورد در افراد مسن بیشتر است به همین دلیل سعی کنید زمانی که بیماری سیاتیک را در بدن خود شناخته اید، اقدام به درمان کنید.
۴- گز گز شدن کف پا ها در تعداد دفعات بالا یکی از علائم سیاتیک می باشد. گز گز شدن کف پا ها در افرادی که دچار سیاتیک هستند در زمان های مختلفی ایجاد می شود و این افراد هنگامی که احساس گز گز شدن در پا ها را دارند باید از راه رفتن و ایستادن خودداری کنند.
۵- ضربه دیدن زانو کمر در ایجاد سیاتیک نقش موثر دارند و اگر به زانو و کمرتان سال های قبل ضربه ی محکمی وارد شده احتمال مبتلا شدن به سیاتیک را بالا می برد.
درمان درد شانه
درمان درد شانه درد شانه و دردهای ستون فقرات یکی از درد هایی می باشد که به دلایل مختلف ایجاد می شود و این درد
نوار عصب عضله چیست؟
نوار عصب عضله چیست؟ عصبها سیگنالهای الکتریکی را در مسیرهایی بین مغز، نخاع، عضلات و پوست انتقال میدهند. این سیگنالها اطلاعات موردنیاز برای حس لامسه،
علل بروز سیاتیک
علل بروز سیاتیک سیاتیک یک درد شدید و ناگهانی است که در کمر یا با دردهای لگنی شروع شده و در پشت ران و حتی
تزریق فاست چیست؟
تزریق فاست چیست؟ تزریق مفصل فاست (مفاصل بین مهرهای پشتی – مفاصلی هستند که ازطریق زوائد مفصلی بخش قوس مهره ای ایجاد میشوند) در ایجاد
آندوسکوپی دیسک کمر
آندوسکوپی دیسک کمر از دیگر جراحی های مهم می توان به دیسک کمر اشاره کرد که با عنوان آندوسکوپی دیسک کمر بیان می شود. در
درمان درد گردن
درمان درد گردن گردن یکی از اعضا بدن است که برای بدن انسان نقش اساسی دارد و زمانی که آسیب ببیند و با مشکلاتی رو